Проговори жената, видяна с Матю Пери преди да почине: Съкрушена съм, беше много потаен

"Ние бяхме приятели", пише моделът Атина Кросби

05.11.2023 | 15:08 Редактор: Искра Ангелова
Проговори жената, видяна с Матю Пери преди да почине: Съкрушена съм, беше много потаен

Стана ясно с коя жена се е виждал Матю Пери малко преди смъртта си. Скоро по медиите излязоха папарашки снимки, от които се вижда, че актьорът е бил в ресторант с красива дама миналия петък. Матю бе открит мъртъв в джакузито в дома си в Лос Анджелис в събота следобед. Сега въпросната дама проговори и каза, че е съкрушена от загубата на актьора.

Тя е Атина Кросби - модел, ТВ водещ, актриса, лайфстайл репортер. 25-годишната звезда се е състезавала в "Мис Свят Америка", като е била представител за щата Юта. 25-годишната Атина постна в Instagram послание за Матю.

Тя споделя, че между двамата не е имало връзка или някакви романтични отношения. Звездите били добри приятели.

"Нямаше да говоря за това, но ще кажа, че имах честта да познавам Матю лично. Толкова съм съкрушена от смъртта му, но чувствах, че ще е проява на лош вкус да говоря за това публично, тъй като вниманието не трябва да е насочено към мен, а към него и наследството му. Той беше изключително потаен човек, аз винаги уважавах това в приятелството ни. Но наистина - ние бяхме приятели, и аз бях един от последните хора, които говориха с него и го видяха, преди той да почине", пише Кросби, цитирана от teenproblem.net.

Снимка: БГНЕС