Джулия Робъртс, Гуинет Полтроу... Връзки на Матю Пери и защо не се ожени

Миналата година той издаде мемоарите си Friends, Lovers and the Big Terrible Thing

02.11.2023 | 10:30 Редактор: Искра Ангелова
Джулия Робъртс, Гуинет Полтроу... Връзки на Матю Пери и защо не се ожени

От няколко дни светът скърби за гиганта в комедийното актьорско майсторство, а именно Матю Пери. Чаровният, харизматичен и остроумен актьор беше най-известен и обичан с ролята си на Чандлър Бинг в хитовия ситком "Приятели". Матю почина в събота вечер от удавяне в собственото си джакузи. Пери беше едва на 54 години, но здравето му беше доста компрометирано след дългата му борба със зависимостите към наркотиците, опиатите и алкохола.

Миналата година Матю издаде мемоарите си Friends, Lovers and the Big Terrible Thing (книгата му е абсолютен бестселър в момента), в които той откровено описа борбата си с пристрастяването и проблемите на психичното си здраве. Той също така сподели историята на своя възход към славата, след като получи ролята на Чандлър, както и за наградата "Еми", която спечели за нея през 1994 г. Матю описа и част от романтичните си връзки със звезди, включително с  Джулия Робъртс, Гуинет Полтроу и Нийв Кембъл.

Матю излизаше и с актрисата Ясмин Блийт. Романсът им беше краткотраен, но любовта на Чандлър Бинг към звездата от "Спасители на плажа" продължи дълго, а той често споменаваше красавицата в шоуто, както и в свои интервюта.

Романсът на Матю с другата голяма холивудска звезда Гуинет Полтроу се наби на очи преди дни, когато носителката на "Оскар" сподели сърдечна почит към покойния актьор в Instagram профила си, в който спомена за кратката им връзка от началото на 90-те години.

Матю имаше и връзка с актрисата Нийв Кембъл през 1999 година, но нито един от двамата не е потвърждавал романса. По това време те работеха заедно по филма "Танго за трима". Най-дългата връзка на Матю е с актрисата Лизи Каплан, с която излизат цели шест години, преди да се разделят през 2012 г. Слуховете гласят, че двойката почти е стигнала до годеж, въпреки че връзката им е започнала случайно.

Звездата от "Приятели" разказа в мемоарите си за съжалението си, че не се е оженил за Лизи.

Четете цялата статия в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС