Цветът на автомобила разкрива много за характера на собственика му

Сред почитателите на черните коли има много самоуверени хора

19.06.2023 | 14:35 Редактор: Михаела Димитрова
Цветът на автомобила разкрива много за характера на собственика му

Марси Купърман, професор по теория на цветовете в нюйоркското дизайнерско студио Parsons The New School of Design, д-р Сали Августин - консултант за много известни марки, както и консултантът по цветовете Леатрис Айземан, която помага на звездите от шоубизнеса да оформят имиджа си. Всички те заедно стигнаха до едно заключение - цветът на автомобила точно характеризира собственика на автомобила по определен начин. 

Черен автомобил

Черните коли най-често са изборът стилните хора. Тези хора са готови да поемат рискове, за да постигнат целите си. Сред почитателите на черните коли има много самоуверени и дори нахални хора.

Бял автомобил

Собствениците на бели коли са справедливи и уверени. Те са учтиви и почти никога не карат бързо. Тъй като можете да видите много бели коли по пътищата, по-скоро тяхното състояние може да каже повече за собственика. Ако колата е чиста и добре поддържана, значи той обръща внимание на детайлите. Ако бялата кола е по-мръсна, това показва небрежността и безразличието на нейния собственик.

Червен автомобил

Хората, които съзнателно избират червени коли, обикновено са общителни, импулсивни, весели и доста агресивни. Те са амбициозни, решени да постигнат целите си и искат да живеят пълноценно. Те обичат да бъдат в центъра на вниманието, влизат в активни спорове и се смятат за лидери. С червения цвят на колата те показват на света, че заслужават внимание. Този цвят всъщност е "пътен ексхибиционизъм".

Сив автомобил

Диаметрално противоположен на гореописания тип. Шофьорите на сиви коли не обичат да изпъкват. Те са консерватори, привърженици на традициите и балансираните решения. Те обичат постоянството, държат се достойно, спокойно и очакват същото поведение от другите.

Те не се интересуват от статуса, считайки такива неща за дреболии. Те се грижат за природата, внимателни са и са готови на компромиси. Като цяло, човек, който избира сив цвят на колата, обикновено е много практичен и прагматичен.

Повече по темата прочетете на automedia.investor.bg

Снимка: Pixabay


1
1 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 10 месеца
Разкрива какво са имали на склад от дилъра ... Сигнализирай за неуместен коментар