Какви дрехи и обувки не могат да носят кралските особи?

Дънковите кройки не трябва да присъстват в гардероба им

21.05.2023 | 22:58 Редактор: Вяра Димова
Какви дрехи и обувки не могат да носят кралските особи?

Кралските особи ни вдъхновяват със стила си неведнъж. Кейт Мидълтън, Меган Маркъл, кралица Летисия, кралица Рания, са само част от жените, даващи ни пример с безупречното си облекло. Понякога то е строго официално, а друг път по-ежедневно, зависи от случая. Въпреки кралския дрескод във всяка страна, много често ставаме свидетели на примери, в които някои успяват да избягат от него.

Още преди да напусне Великобритания, съпругата на принц Хари си позволяваше да залага на рокли с по-къси кройки. Ще я запомним и с нейните страхотни тренчкотове и палта. От друга страна Кейт постоянно ни показва, че е последовател на устойчивата мода, носейки някои неща от гардероба си неведнъж. Някои ги преправя, а други си остават вечни. 

Кои дрехи и обувки не могат да носят кралските особи? 

Дънкови кройки 

Виждали сме както Кейт Мидълтън, така и кралицата на Испания с къси панталони. Ала те никога не са били дънкови. Наскоро - на празненствата след коронацията, принцеса Шарлот се появи с такива, но не бива да забравяме, че тя все още е дете. 

Чанти през едното рамо

Те ходят на официални събития неведнъж, ала и дори при срещите си с хората на улицата няма да ги видите с подобен модел. Той е изключително удобен за тийнейджърите и всеки, който не иска да носи огромна торба. Но не пасва на кралския стил. 

Сандали с отворени пръсти

Обувките, които носят жените в кралския двор трябва да са удобни и същевременно да не се показват пръстите от тях. Ето защо Кейт Мидълтън, например, никога не може да бъде видяна със сандали. 

Четете повече в tialoto.bg.

Снимка: pixabay