Бъдете в крак с модата през пролетта: Ето какво трябва задължително да има в гардероба ви

Съчетайте дънковата пола с кецове

04.05.2023 | 23:15 Редактор: Петя Кръстева
Бъдете в крак с модата през пролетта: Ето какво трябва задължително да има в гардероба ви

Всеки сезон има своето очарование и красота и дизайнерите ни представят това разнообразие чрез колекциите си. Ако сте от хората, които предпочитат по-минималистичен подход и не сте склонни да попълвате гардероба си толкова често, в следващите редове ще ви представим един кратък списък със задължителните пролетни облекла. Ето ги и тях:

Шлифер

Без значение как ще я наречете, тази връхна дреха неслучайно е на първо място в нашия списък. Тя е идеалното облекло за все още недостатъчно стабилното пролетно време - с него няма да ви е нито студено, нито топло. Ако се чудите на какъв цвят да се спрете – в момента най-актуалният е бежов, но имате възможност да изберете по-светъл или по-тъмен нюанс. Ако пък това не ви е по вкуса, има и модели в каки или тъмносиньо. Съветваме ви да си дадете почивка от черното. Пролет е! Що се отнася до копчетата, можете да се спрете на вариант с едноредово или двуредово закопчаване или пък на такъв, който е изцяло без копчета.

Дънкова пола със средна дължина

Прочетохте правилно – тя ще е абсолютен хит през пролетта. Денимът отново ще властва, този път под формата на пола. Тази дреха е подходяща, ако имате по-гъвкав режим на работа, тъй като със сигурност не изглежда строга. Ако искате да ѝ придадете малко по-елегантен привкус, можете да я съчетаете с дълги и високи кожени ботуши. Ако пък залагате на спортното облекло – чифт кецове ще ѝ паснат идеално.

Четете повече по темата в: az-jenata.bg

Снимка: Pixabay