Внесете пролетта вкъщи - ето няколко лесни идеи

Декорирайте масата си с цветен елемент

02.05.2023 | 20:44 Редактор: Вяра Димова
Внесете пролетта вкъщи - ето няколко лесни идеи

След дългия зимен сезон е възможно да се чувстваме малко летаргични и дори уморени. Свикнали сме да прекарваме повече време вкъщи и сякаш нямаме желание за нищо. Но за нищо на света не бива да се поддаваме на тези мрачни настроения. Пролетта е в разгара си, а с нейния край пък идва и така чаканото лято. В следващите редове ви предлагаме няколко лесни идеи как да подобрите настроението си и да поканите пролетния дух в дома си. Ето ги и тях:

Декорирайте масата си по различен начин

Вероятно храненето за вас и вашето семейство отдавна не е ритуал или пък събитие, а по-скоро още едно скучно задължение. Направете нещо различно - изключете телевизора, махнете телефоните от масата и декорирайте смело.

Освежете спалното бельо

Изперете всички чаршафи, завивки, калъфки, възглавници, покривала на легла, олекотени завивки и др. След като направите това, опитайте се за кратко да ги оставите на свеж въздух. Когато отново ги сложите, напръскайте с ароматизатор и освежител за текстил. Свежият аромат на пране ще ви накара да се почувствате по-освежени.

Купете си изкуствени цветя

На изкуствените цветя отдавна не се гледа с лошо око. В днешно време в големите магазини за дома има много варианти, които изглеждат като истински цветя. Можете да декорирате балкона, антрето, както и ъглите във всекидневната.

Четете повече в az-jenata.bg.