"Постоянно се питах защо": Ед Шийрън сподели за борбата с килограмите

Изпълнителят често се сравнявал с други мъже в музикалната индустрия

25.03.2023 | 23:25 Редактор: Вяра Димова

Ед Шийрън рядко споделя подробности от личния си живот, но когато го направи, шокира всички с историите и преживяванията си.

Интервюто му за списание Rolling Stone не беше изключение, като изпълнителят беше напълно искрен за всичко, през което е преминал досега. Той зачекна темата за възприемането на тялото си и хранителните разстройства, които е развил през годините. 

Казва, че често се сравнявал с други мъже в музикалната индустрия, което го накарало да си мисли, че е с наднормено тегло и дори се наричал "дебел".

По думите на Шийрън, по принцип е човек, който живее и мисли реалистично, но попадането в индустрия с много по-привлекателни и стройни мъже е променило изцяло перспективата му за самия него. Той става известен по времето, когато групата One Direction набират сила, а момчетата от нея са с перфектни тела и плочки по коремите.

"Постоянно се питах защо и аз не изглеждам така, а едно малко гласче в мозъка непрекъснато ми повтаряше, че ям твърде много и често пия бира", обяснява той пред Rolling Stone. 

След като прави песни с Джъстин Бийбър и Шон Мендес, които не могат да се оплачат от физиката си и множество дами, които постоянно ги преследват, Шийрън си казвал, че е дебел и никога няма да изглежда по този начин.

Четете повече в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС