Ед Шийрън говори за най-тежката си година и направи сериозни лични разкрития

"Най-добрият ми приятел Джамал, мой брат, почина внезапно", написа изпълнителят в Instagram

02.03.2023 | 14:38 Редактор: Искра Ангелова
Ед Шийрън говори за най-тежката си година и направи сериозни лични разкрития

Обявявайки излизането на новия си албум на 5 май, Ед Шийрън съобщи на феновете си тъжни новини. Британският музикант публикува снимка от дневника си, в която признава, че е преживял тъжната 2022 г.

"В рамките на един месец на бременната ми съпруга беше съобщено, че има тумор, без да има възможност за лечение преди раждането. Най-добрият ми приятел Джамал, мой брат, почина внезапно, а аз се озовах в съда, защитавайки своята почтеност и кариера на автор на песни", гласи бележката му.

"Преминах през спирала от страх, депресия и тревожност. Чувствах се така, сякаш се давя, с глава под повърхността, гледам нагоре към нея, но не мога да изплувам и поема глътка въздух", продължава Ед Шийрън, който заяви, че албумът му "Subtract" ще бъде издаден на 5 май.

Джамал Едуардс, музикален предприемач, почина през февруари 2022 г. на 31-годишна възраст. На първата годишнина от смъртта му Ед Шийрън му отдаде почит в профила си в Instagram.

"Не мога да повярвам, че е минала една година. Липсваш ми всеки ден, в момента давя мъката си в ром, слушайки песните, които ти обичаше", написа той под снимка на приятеля си, цитиран от БГНЕС.

Припомняме, че Ед Шийрън беше обвинен в плагиатство от двама автори на песни. Съдът отсъди в полза на изпълнителя на "Shape of You", на когото беше присъдено обезщетение от почти един милион евро.

Снимка: БГНЕС