Експерт: Принц Хари да покаже колко е забавен, вместо да напада кралското семейство

Марлийн Кьониг отбеляза, че херцогът на Съсекс има прекрасни черти като чувство за хумор и самоирония

18.03.2023 | 11:54 Редактор: Ирена Бакърджиева
Експерт: Принц Хари да покаже колко е забавен, вместо да напада кралското семейство

Принц Хари и Меган Маркъл вървят по острието на бръснача. Отношенията им с кралското семейство се нажежиха значително, след като пуснаха документалния филм за живота си в Netflix. Принц Хари наля масло в огъня, когато публикува и мемоарите си под заглавие Spare в началото на годината и даде няколко подробни интервюта като част от рекламната кампания за книгата.

Независимо от това, Чарлз III покани най-малкия си син и съпругата му на коронацията си, която ще се проведе в Лондон на 6 май.

Според слуховете монархът просто иска да избегне ненужния шум в пресата. В края на краищата, ако не беше поканил Хари и Меган, тогава разговорите за вражда в кралското семейство биха пламнали с нова сила.

Освен това в навечерието на коронацията Негово Величество иска да запази образа на монархията като обединяваща сила.

Американският кралски експерт Марлийн Кьониг каза пред Express: "Мисля, че те (принц Хари и Меган Маркъл) наистина трябва да се фокусират и да спрат да бъдат толкова пренебрежителни (към кралското семейство). Този ход е в техен собствен интерес".

Кьониг отбеляза, че херцогът на Съсекс има такива прекрасни черти като чувство за хумор и самоирония. Той трябва да се съсредоточи именно върху тези силни страни на личността си, когато изгражда публичен образ.

Експертът подчерта, че едно от най-добрите интервюта на херцога на Съсекс в последно време е разговорът му със Стивън Колбърт, в който са задавани въпроси за любимите му сандвичи, аромати и песни.

"Той е доста забавен. Интервюто се получи хубаво. Трябва да има повече от това", изрази своята гледна точка Кьониг, като добави, че след три години, откакто семейство Съсекс се премести от Обединеното кралство, е крайно време да се забравят старите оплаквания и да се спечели вниманието на обществеността с нови постижения: например издания на подкасти и документални проекти.

Четете повече в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС