Шакира с голямо признание за песента за Пике и новата му приятелка

"Имах много тежка година, откакто преживях раздялата, и да напиша тази песен беше много важно за мен", каза изпълнителката

13.03.2023 | 11:15 Редактор: Ирена Бакърджиева
Шакира с голямо признание за песента за Пике и новата му приятелка

Шакира отново проговори за раздялата с Жерар Пике. Сега изпълнителката каза, че за нея писането на песни е като катарзис, след като трябвало да се справи с много трудни неща.

Тя говори за песента си "Bzrp Music Sessions, Vol. 53", в която пее за Пике и новата му приятелка - 23-годишната студентка по PR - Клара Чиа Марти, пише teenproblem.net.

"Имах много тежка година, откакто преживях раздялата, и да напиша тази песен беше много важно за мен. Това беше здравословен начин да използвам емоциите си. Наистина чувствах, че дори нямам фенове там някъде. Имам сестринство от жени, които са преживели същите неща, през които аз преминах; които мислят по начина, по който аз мисля; които чувстват това, което аз чувствам; които е трябвало да се справят с толкова много гадости по начина, по който и аз трябваше. И аз наистина написах песента за себе си, но също чувствам, че тя беше предназначена за толкова много жени там някъде навън, които са се нуждаели от форум и глас, който да ги представи по толкова много начини", обясни звездата в "The Tonight Show With Jimmy Fallon".

Двамата бяха заедно 11 години и имат двама сина - Милан на 10 г. и Саша на 8 г. Певицата и футболистът обявиха, че се разделят през юни миналата година.

Снимка: БГНЕС