Шакира се мести със синовете си в Маями през април?

Здравето на баща ѝ я задържа в Барселона

08.03.2023 | 22:07 Редактор: Ирена Бакърджиева
Шакира се мести със синовете си в Маями през април?

Шакира ще се премести да живее в Маями с децата си само след 3 седмици. Певицата планира през април да отиде да живее там със синовете си от бившия си Жерар Пике - Милан на 10 г. и Саша на 8 г.

Първоначално звездата планираше да се премести в САЩ още през януари, но здравето на 91-годишния ѝ баща се влоши и тя остана в Барселона, Испания. Сега Шакира е избрала дата в началото на април.

Изпълнителката на "Don't Bother" и Жерар Пике се разделиха през юни миналата година, след като бяха заедно 11 години. Футболистът вече има нова приятелка - 23-годишната студентка по PR Клара Чиа Марти. Смята се, че той е изневерявал на Шакира с нея.

"Следим много отблизо кога Шакира може да се премести в Маями", споделя експертът Лаура Фе, която работи за вестник "El Periodico". Тя издава още, че певицата е избрала дата в началото на април, пише teenproblem.net.

"Това е информацията, която получихме от най-близкия кръг на бившата двойка. Единственото препятствие би било здравето на бащата на Шакира и беше добре документирано, че здравето му е леко усложнено в момента. Идеята на Шакира е да се възползва от пролетната ваканция в САЩ, за да има възможност да пътува до Маями със синовете си, така че те да могат да започнат училищните си часове, когато децата там се върнат в клас", коментира журналистката Лорена Васкес.

Снимка: БГНЕС