Щедростта на звездите: Джордж Клуни с ново дарение

Преди дни актьорът отделил 21 000 евро за френско село, сериозно засегнато от наводнения през 2021 г.

19.01.2023 | 21:57 Редактор: Вяра Димова
Щедростта на звездите: Джордж Клуни с ново дарение

Джордж Клуни е един от актьорите, чието име никога не се съобщава във връзка със скандал или проблеми. Той е от хората, които не обичат да говорят за личния си живот, държат семейството си далеч от светлината на прожекторите, не използва децата си за слава и пари, оставяйки единствено кариерата и успехите да говорят за таланта му. На всичкото отгоре Джордж Клуни е и човек с голямо сърце.

Последното е доказвано многократно, а преди няколко дни бе затвърдено за пореден път. Тогава стана ясно, че Клуни е отделил 21 000 евро в края на миналата година, за да ги дари на френско село, което е било сериозно засегнато от наводнения през 2021 г. Новината беше потвърдена от кмета на селото, който благодари на актьора за благородното му действие.

Джереми Джулиано, който е кмет на Льо Вал в Прованс, благодари на Клуни този уикенд за това, че е осигурил подслон за местните жители, след като домовете им са били сериозно повредени след тежките наводнения през октомври 2021 г. Той сподели пред местния вестник, че дни след бедствието актьорът се е свързал с него и е попитал как да помогне. Само няколко месеца по-късно в сметката на селото са били изпратени 20 000 евро.

Четете повече по темата в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС