Бляскави в празничните дни, ето няколко съвета

Гримът с брокат е популярна тенденция в момента

25.12.2022 | 07:50 Редактор: Вяра Димова
Бляскави в празничните дни, ето няколко съвета

Празниците вече са тук, което означава, че сериозно трябва да помислим за външния си вид. Търсим правилния тоалет, подходящите обувки, точната прическа и завладяващия маникюр. Но какво остава за грима? Как да бъдете еднакво елегантни и стилни, но в същото време да бъдете и в тон с празничния сезон?

Изведете грима си на следващото ниво през този празничен сезон, като добавите малко блясък. Гримът с брокат е популярна тенденция в момента и е забавен начин да покажете творческата си страна.

Бляскави сълзи
Това е игрив и готин без усилие подход към носенето на блясък. Ако отивате на празнично парти и искате да направите нещо неочаквано, но привличащо вниманието, създайте си този външен вид. Той определено ще ви отличи в морето от опушен грим. 

Разнообразие от цветове
Може да е трудно да изберете кои блестящи сенки за очи да носите, така че защо трябва да правите този избор? Тази тенденция е изцяло свързана с възприемането на разнообразието чрез наслояване на вашите металик цветове и блясък. Създайте външния вид, като концентрирате най-смелите нюанси на блясъка върху окото, като същевременно обвиете по-ярките цветове около скулите, за да осигурите правилното им разположение.

Холографски грим
Идеята за холографски нотки на хайлайтъра е толкова привлекателна, особено ако не сте напълно готови за металик клепачи. Това е лесен начин да носите сребърния блясък и да добавите малко брокат - идеален за всеки празничен повод. 

Четете повече по темата в tialoto.bg.

Снимка: pixabay