Здравен хороскоп за 2023 г.: Лъвовете ги очакват изпитания, Овните - перфектно здраве

Водолеи, дисциплината в хранителните ви навици е задължителна

23.12.2022 | 06:00 Редактор: Петя Кръстева

Овен 

Очаква ви перфектно здраве. Силни, енергични и ентусиазирани сте. Стресът, раздразнението и свръхамбициозността на работното място могат да  повлияят негативно на състоянието ви.

Телец 

Стремете се да поддържате здрав имунитет. Внимавайте какво ядете, защото можете да качите килограми. Не прекалявайте с чревоугодничеството.

Близнаци 

Бъдете изключително внимателни към здравето си. В началото на годината може да се сблъскате с големи проблеми. Не неглижирайте състоянието си.

Рак

Здравето ви е в баланс. Не забравяйте да си почивате. Претоварването може да наруши равновесието.

Лъв 

Очаква ви година с изпитания, които ще тестват здравето ви. Преследването на целите ви ще ви изтощи. Не разчитайте на късмет, а се грижете за себе си.

Дева 

Ще поддържате крепко здраве. Изпълнени сте с позитивизъм и енергия. Може да имате проблеми със сезонни грипове и алергии.

Везни 

Следващата година ще бъдете в добра форма и добро здраве. Щастието ще ви поддържа бодри. Не забравяйте обаче да се пазите.

Скорпион 

Очаква ви добро здраве. Ентусиазмът ще ви зарежда физически и психически. Негативни емоции обаче може да разклатят здравето ви.

Стрелец 

Здравето ви е колебливо. През следващата година трябва да го пазите. Не залитайте в крайности, за да не станете хипохондрици.

Козирог 

Можете да подобрите състоянието си, ако се борите с хронични заболявания. Натовареното ежедневие ви пречи да поддържате здравословен начин на живот.

Водолей 

Бъдете внимателни със сезонните грипове. Дисциплината в хранителните ви навици е задължителна. Не се претоварвайте с работа.

Риби 

Трябва да работите за постигането на здравословен баланс. Мигрени и главоболия могат да ви повлияят. Немарливо отношение може да ви изиграе лоша шега.  

Снимка: Pixabay