Какъв маникюр е модерен това лято?

Добре оформената прическа, уханието, което излъчваме и маникюрът говорят за уважението ни към себе си

29.07.2022 | 13:20 Редактор: Ирена Бакърджиева
Какъв маникюр е модерен това лято?

Стилните дрехи са само малка част от перфектната визия. Добре оформената прическа, уханието, което излъчваме и маникюрът говорят за уважението ни към себе си. Ако искаме да сме в крак с тенденциите, запазвайки личния си стил, можем да направим това чрез маникюра. Ако се питате какво ще е модерно това лято – ето няколко възможни отговора.

Цветен френски маникюр

Тази тенденция беше на мода през 2010, но това лято се завръща с пълна сила. Забравете за бялата линия на ноктите – може да изберете какъвто цвят си пожелаете и да лакирате едната ръка – а пък за другата да изберете различен нюанс.

Дори не е нужно цветът да е само един – съчетайте няколко в една линия. По-смелите могат да опитат неонова комбинация, която няма да ги остави незабелязани. Разчупете класиката и допълнете линията на маникюра с друг цветен детайл – облак, сърце или слънце в бонбонено розово, жълто или зелено.

Текстурирани нокти

Заиграйте се с текстурата – върху цветна или семпла основа развихрете въображението си и поставете 3D фигури – абстрактни форми, сърчица или прозрачен елемент, който напомня капки. Дължината е възможно най-голяма, а нокътят се превръща в артинсталация.

Четете повече в az-jenata.bg.

Снимка: Pixabay

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК