Дъщерята на Болдуин застана зад протестиращите в САЩ: Изнасилиха ме и направих аборт

"Бях в пълно безсъзнание по време на акта", сподели Айрланд Болдуин

29.06.2022 | 10:30 Редактор: Искра Ангелова
Дъщерята на Болдуин застана зад протестиращите в САЩ: Изнасилиха ме и направих аборт

Айрланд Болдуин разкри, че е била жертва на насилие и че по-късно в живота си е направила аборт.

Във видео, публикувано в социалната мрежа TikTok, озаглавено "Подкрепям ви", 26-годишната дъщеря на Алек Болдуин сподели детайли от личния си живот на фона на премахването на закона "Roe v Wade", който позволяваше абортите в Америка. Сега в голяма част от щатите ще бъде забранено да се прекъсва бременността след 15-ата седмица независимо от начина на зачеване - изнасилване, кръвосмешение, принудителен брак и много други.

Айрланд започна обръщението си към зрителите с предупреждение, че не всеки трябва да следва примера ѝ и да споделя историята си. Според нея човек трябва да говори за преживяванията си, ако е готов и е напълно убеден, че иска останалият свят да го чуе. Айрланд критикува множеството видеа в TikTok, в които жени казват на други жени, че трябва да споделят историята си за направен аборт.

По думите ѝ това е навлизане в личното пространство и е грешен подход.

"Сега споделям само моята история, защото искам други жени да се почувстват подкрепени и обичани, независимо дали ще споделят своята история или не", казва моделът.

"Бях изнасилена, когато бях тийнейджърка и бях в пълно безсъзнание по време на акта. Това промени целия ми живот", разкрива Айрланд.

Четете цялата статия в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК