Кралски експерт: Принц Хари беше игнориран и ядосан на юбилея на кралицата

По думите на Анджела Левин той е разярен от начина, по който е посрещнат на Острова

15.06.2022 | 13:00 Редактор: Искра Ангелова
Кралски експерт: Принц Хари беше игнориран и ядосан на юбилея на кралицата

Принц Хари се завърна бързо в САЩ, след като присъства на част от тържествата за платинения юбилей на кралицата. И причината за бързото му отпътуване е това, че той и съпругата му Меган бяха игнорирани от членовете на семейството. Това твърди кралският експерт Анджела Левин.

По думите ѝ той е разярен от начина, по който е посрещнат на Острова.

По време на службата на благодарността в катедралата "Свети Павел" миналия петък, кралският анализатор проследява поведението на внука на Елизабет Втора.

"Нещото, което наистина изпъкна за мен в този ден, беше гневът на Хари - емоциите му си личаха по лицето му, той изглеждаше абсолютно ядосан", казва Левин.

Самата Анжела прекарва близо година заедно с принц Хари, докато той пише биографията си. И днес е на мнение, че след като той и жена му, които вече нямат официален статут, се почувствали зле, отделени от останалите в залата.

На двойката бе забранено да се появява на балкона на Бъкингамския дворец заедно с кралицата, принц Чарлз и други висши членове на кралското семейство. По-късно бе освирквана от събралата се тълпа пред катедралата "Свети Павел". И малко след това си замина за Америка. Но според близки до семейството, това не е знак на пренебрежение, защото по-рано синът на покойната принцеса Даяна обещал да бъде само на две събития.

Все пак Левин предполага, че Хари не е бил на себе си, сблъсквайки се със студеното отношение на неговата фамилия.

"Мисля, че наистина е доста интересно... Той може да съжалява за това, което е загубил", казва експертът. Кралският биограф е на мнение, че самият Хари трябва да се извини - на баба си и роднините, за това, че се оттегли и даде интервю пред Опра Уинфри.

Четете цялата статия в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
Ради
преди 1 година
Този още ли не е успял да разбере, че вече никой не го харесва и всички му се дразнят? Да си ходи с маркълката в ЩАТите. Сигнализирай за неуместен коментар