Как да разберем дали той има сериозни намерения за връзка

Държи ръката ви на публични места

23.05.2022 | 23:14 Редактор: Жаклина Иванова
Как да разберем дали той има сериозни намерения за връзка

Едно от най-честите недоразумения във връзките е, когато двамата партньори имат различна представа за това на какъв етап е връзката им. Ако вие си мислите, че сте гаджета, а той си мисли, че сте просто приятели, имате проблем.

Когато очакванията и чувствата са различни, може да ви заболи истински. Розовите очила, които си поставяме заради страстта, любовта и усмивките в началото на връзката, често ни карат да бъдем заслепени от това каква е реалността. Има вероятност да не сте проследили всички сигнали и жестове, които издават дали партньорът ви има сериозни намерения към вас.

А ето и какви са знаците, че той има сериозни намерения и чувства към вас.

Държи ръката ви на публични места

Ако партньорът ви има чувства към вас и има намерение те да прераснат в нещо по-сериозно, той няма да се страхува да го покаже пред света. Ще имате повод за притеснение, ако той пуска ръката ви на публични места, или когато се приближи негов приятел. Ако не ви пуска нито за миг, той има истински сериозни намерения за връзката ви.

Вдига телефона си пред вас и говори открито

Ако човек иска да скрие нещо от партньора си или от човека, с когото се среща, но няма намерения към него, той ще бъде потаен, ще държи дисплея на телефона обърнат надолу, ще включва телефона си на тих режим и определено няма да отговаря на обаждания, за да не чувате разговорите му. Но ако вашият партньор не прави това, той е открит към вас.

Запознава ви със семейството и приятелите си

Никой мъж няма да побърза да ви запознае с близкия си кръг, ако не е сигурен, че иска да продължите връзката си напред. Той е сериозен към вас и има истински намерения, ако ви запознава с важните в живота си хора.

Четете повече по темата в az-jenata.bg.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК