Как да спрем да избираме неподходящи партньори в любовта

Вгледайте се внимателно в миналото си

18.05.2022 | 11:52 Редактор: Жаклина Иванова
Как да спрем да избираме неподходящи партньори в любовта

Когато многократно избираме партньори, които се оказват все неподходящи за нас, е време да погледнем съвсем честно навътре в себе си и да си отговорим на някои въпроси. Когато признаете пред себе си, че правите грешни избори в любовта, ще ви е по-лесно да последвате някои нови критерии при избора на партньор.

Вгледайте се внимателно в миналото си

Този болезнен метод всъщност помага много да изясните от какво имате нужда и къде грешите. Направете подробен анализ на предишните си връзки и партньори. Опитайте се да откриете общите черти между тях. Потърсете и собствените си грешки. Анализирайте поведението си. Признайте пред себе си къде сте сгрешили и се опитайте да направите стратегия за промяна на самите себе си.

Слушайте приятелите си

Една от най-честите грешки, които много хора правят в любовта, е да игнорират мнението на приятелите си. Те обаче могат да погледнат на нещата отстрани, без да са сложили розовите очила на любовта. Преценката на близките ни много често е правилна, а съзнателното отблъскване на мнението им неведнъж се оказва грешен избор и неправилна стратегия. Вслушвайте се в мнението на приятелите си. Много често те са прави.

Четете повече по темата в az-jenata.bg.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК