Хороскоп за 14 май: Близнаците ще са енергични, Везните се нуждаят от отдих

Стрелците трябва да се ориентират към творческо занимание

14.05.2022 | 08:05 Редактор: Теодора Патронова
Хороскоп за 14 май: Близнаците ще са енергични, Везните се нуждаят от отдих

Очаква ни интересна събота. 

Овен

Комбинацията между логика и изобретателност ще се окаже изключително полезна. Не само ще успеете да довършите всички започнати занимания, но и ще отстраните от пътя си човек, който умишлено се опитва да ви пречи.

Телец

Тонусът ви ще е леко занижен. Усетите ли пристъпи на бърза умора, задължително намалете темпото и си осигурете почивка, макар и кратка. Не се натоварвайте с трудоемки задачи, а само с неотложните.

Близнаци

Състоянието ви може да бъде описано само с две думи: енергичност и съобразителност. С каквото и да се заемете, ще получите удивително добри резултати. Заключението е, че би било добре да насочите усилията си към дейностите, които към момента са ви затруднявали най-много, пише az-jenata.bg

Рак

Ако не си поставяте твърде амбициозни цели, със сигурност ще ги реализирате. Подходящо е да разпределите равномерно времето за работа и почивка и дори да дадете приоритет на почивката. Ще си осигурите стабилна работоспособност за следващите дни.

Лъв

Не се учудвайте, ако ви обхване стабилен и непреодолим мързел. Почти нормално е за "голяма котка", какъвто е вашият знак. Намалете темпото, посветете се на любимите си занимания или на интелектуални развлечения. Ще усетите стабилен приток на енергия.

Дева

За всяка работа, дори да е обичайна, ще имате нужда от помощници, защото ще изникват непредвидени затруднения. За щастие, влиянието ви ще е толкова силно, че на никого и наум няма да му дойде да пренебрегне молбите ви.

Везни

Използвайте времето си наистина за отдих, при това активен. Лежането на дивана пред телевизора и разцъкването на компютъра ще е най-разточителното губене на време. Посветете се на спортни занимания или туризъм, за да стабилизирате физическото и духовното си състояние.

Скорпион

Един от дните, в които ще сте толкова ангажирани, че погълнати от занимания, няма да усетите как ще излетят часовете. Вечерта може и да се почувствате уморени, но ще сте доволни от направеното.

Стрелец

Съчетайте полезното с приятното. Ориентирайте се към някакво творческо занимание. Ако се заемете с лека промяна на интериора у дома, то заедно с разместването, ще осъществите и почистването. Какъв по-добър резултат от две в едно.

Козирог

Повечето идеи, които ви хрумват ще са оригинални, нестандартни, но и доста нелогични. Споделете ги с близките си и поискайте оценката им. Ще ви ориентират от какво да се откажете и в кой проект има перспектива.

Водолей

Използвайте част от времето за подреждане на важните си документи и проверка на състоянието на банковите сметки. Останалата част посветете на семейството или приятелите си. И в двата случая ще се чувствате "в свои води".

Риби

Противоречието между желанията и задълженията ви ще е доста остро. Заемете се първоначално с нещо, което ви харесва, но не изисква много време и усилия. Така ще се мотивирате и ще можете да включите в програмата си и някое от скучните, но неизбежни занимания.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК