Кои зодии ги очакват промени по време на Кървавата луна?

На 16-и май ни очаква пълно лунно затъмнение в знака на Скорпион

14.05.2022 | 06:30 Редактор: Теодора Патронова
Кои зодии ги очакват промени по време на Кървавата луна?

На 16-и май ни очаква пълно лунно затъмнение в знака на Скорпион. Събитието се нарича още Червена луна или Кървава луна. Скорпионите са чувствителни, мистериозни, инати и много емоционални.

Телец

От началото на месеца мислят много за своята идентичност и като какви се показват на света. Сега ще осъзнаят какво трябва да пуснат и да оставят в миналото, за да продължат напред. Това ще е свързано най-вече с връзките им. Да обърнат внимание на това как се чувстват в компанията на определени хора по време на лунното затъмнение. Така ще си дадат отговори и ще видят с кои хора наистина си пасват, както и с кои могат да бъдат себе си.

Лъв

Те също трябва да пуснат някои неща и да ги оставят в миналото. Да сложат край. При тях това е свързано с дома и семейството. Те не обичат промените, които не могат да контролират, но освен това копнея за нещо ново и различно отдавна. Ще осъзнаят кое ги е спирало и така ще могат да продължат напред. Чакат ги нови възможности в кариерата.

Скорпион

Лунното затъмнение ще повлияе най-много на тях. През тази година трябва да насочат енергията си именно към създаване на сериозни и силни връзки. Червената луна ги кара да пуснат болката, която толкова време таят в себе си, да си отиде, защото заслужават комфорт, мир и радост. 

Водолей

При тях на фокус са кариерата и имиджът. Що се касае до професионалната сфера - трябва да оставят някои неща да си отидат. Има нещо, което отдавна ги тормози - определена роля в работата, страх от това да бъдат забелязани и похвалени, желание за промяна в професионалния живот. Сега е време да се отпуснат и да позволят на промяната да се случи.

Четете повече по темата в teenproblem.net

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК