Хороскоп за 30 април: Събитията се развиват в полза на Овните, Стрелците да намалят темпото

Везните трябва да се въздържат от прекалени разходи

30.04.2022 | 07:50 Редактор: Теодора Патронова
Хороскоп за 30 април: Събитията се развиват в полза на Овните, Стрелците да намалят темпото

Повече за това какво ви очаква според зодията вижте в дневния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева. 

Овен

Събитията ще се развиват във ваша полза. Ще успеете да изгладите противоречие, засягащо личните ви отношения и да уеднаквите мнението с партньора по спорен въпрос. Вероятно ще стигнете до компромисен вариант при уреждането на финансова сделка.

Телец

Частичното Слънчево затъмнение във вашия знак ще затрудни аналитичното ви и логично мислене. Ще ви е трудно да си дадете обективна оценка за причината и следствията от събитията. Не си правете прибързани заключения, ще се окажат погрешни.

Близнаци

Меркурий, управителят ви, навлиза във вашия знак. Придържайте се към максимата, че "много хубаво не е на хубаво" и не участвайте в проекти, които ви представят твърде ентусиазирано и обещават от тях прекалено големи ползи.

Рак

Ненадейно дори за самите вас ще откриете интересни перспективи за развитието на личните, делови отношения и реализация на творческите ви замисли. Не бързайте да се възползвате, ако имате дори минимални съмнения или неясноти. Поредица дребни детайли ще ви подскаже правилния момент.

Лъв

Ще получите финансов еквивалент на дейност, която сте изпълнили преди доста време. Заплащането ще е със закъснение, но пък за сметка на това напълно ще компенсира вложените усилия и ще се отрази положително на самочувствието ви.

Дева

Със сериозна подкрепа от страна на влиятелна личност ще намерите решение на сложен юридически казус. Ще се отрази върху материалния ви статус и деловите отношения. Ще неутрализирате последствията от допусната преди време несправедливост спрямо вас.

Везни

Въздържайте се от прекалени разходи и жестове на разточителност. Желанието ви да помогнете или зарадвате някого най-вероятно ще даде обратен ефект и, вместо да си спечелите приятели, ще си навлечете неприятности.

Скорпион

Обстоятелствата ще са нестабилни и непредвидими. Придържайте се към обичайния си динамичен стереотип и не си правете експерименти с каквото и да било. Ще се натъкнете на проблеми, с които няма да знаете как да се справите и ще ви е неприятно.

Стрелец

Инициативите ви най-вероятно няма да получат одобрение, което ще ви изненада и в известна степен огорчи. Запазете присъствие на духа и намалете темпото. Ако решите да реализирате замислите си самостоятелно и без съдействие бързо ще установите, че ограниченията по пътя ви ще са твърде много.

Козирог

Въздържайте се от решения, взети под напора на емоциите, за които съвсем скоро ще съжалите. Обстоятелствата ще са динамични и ще ви подскажат, че е настъпил подходящият момент за предприемане на някои промени, засягащи личния ви живот, пише az-jenata.bg.

Водолей

Вероятно ще трябва да се откажете от някои свои замисли, защото когато сте ги структурирали, не сте отчели влиянието на обективни фактори. За сметка на това, ще напреднете бързо с други, изостанали, но не по-малко важни.

Риби

Венера и Юпитер са в съвпада във вашия знак. Търсете нестандартен подход към всяка своя работа, дори към рутинните и познати занимания. По принципа „на доминото“ решението на един проблем ще подскаже пътя към следващия.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК