Предстои Черна луна: За кои зодии ще донесе съдбоносни промени?

На 30-и април предстои слънчево затъмнение и второ новолуние за месец април

30.04.2022 | 06:30 Редактор: Теодора Патронова
Предстои Черна луна: За кои зодии ще донесе съдбоносни промени?

На 30-и април предстои слънчево затъмнение и второ новолуние за месец април - събитието е известно като Черна Луна. Черната Луна ще е в знака на Телец и ще донесе съдбоносни промени за някои зодии. 

Телец

Ново начало, свързано с тяхната идентичност и начините, по които помагат на себе си - това чака Телците. Слънчевите затъмнения тази година ще влияят най-много на тях и те трябва да се фокусират над себе си. Вероятно ще трябва да пуснат миналото да си отиде или да оставят някои връзки и отношения зад гърба си. Това няма да е лесна задача, но затъмненията ще им покажат какво трябва да променят, свързано с тяхната независимост. 

Лъв

При тях на фокус ще бъдат кариерата и имиджът им. Вниманието им ще е съсредоточено върху професионалния живот. Там може да очакват огромни промени, но към добро. Сега затъмнението ще им позволи да предприемат необходимите промени в тази сфера. Сигурността и стабилността са много важни за тях, що се касае до професионалния живот и това е нещо, което определено ще могат да постигнат.

Скорпион

Скорпионите пък ще са фокусирани над романтичния живот и връзките - да очакват големи промени именно в тази сфера. Затъмнението ги кара да отпуснат юздите и да не се опитват да контролират всичко в любовния живот. Те ще са окуражени да се потопят в желанието си за интимност и създаване на истинска връзка. Обикновено крият идеите и плановете си в тайна, но именно това им пречи да създават силни и здрави връзки, да развиват връзката си и тя да стане такава, за каквото копнеят. 

Водолей

Черната Луна поставя на фокус семейния живот и дома. Чака ги ново начало, свързано с личния живот. През тази година ще са малко по-затворени и ще обръщат повече внимание на вътрешния си свят, потапяйки се в себе си. Ще създават уют и комфорт вкъщи. Ще осъзнаят, че искат това именно на 30-и април и ще започнат да работят в тази посока. 

Прочети повече на teenproblem.net

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК