Знаци, че мъжът до нас не е най-подходящият

Болезнено и разочароващо е да открием, че мъжът, когото обичаме, не може да ни даде любов, внимание и грижа

27.04.2022 | 18:16 Редактор: Жаклина Иванова
Знаци, че мъжът до нас не е най-подходящият

Болезнено и разочароващо е да откриеш, че мъжът, когото обичаш, не може да ти даде любов, внимание и грижа. Когато сме влюбени и заслепени от емоции, често се задоволяваме с по-малко, отколкото заслужаваме. С времето обаче започваме да се чувстваме зле, защото не получаваме любовта, която заслужаваме.

Все пак намираме оправдание за това, продължаваме да чакаме, да се надяваме. Започваме да се питаме дали сме достатъчно добри, започваме да се съмняваме в своята привлекателност и качества.

Кои са знаците, че мъжът, в когото сме влюбени или обичаме, не заслужава емоциите ни?

1. Не инвестира време и усилия във вашата връзка. Той бавно започва да се отдръпва от вас, спира да проявява интерес към вас като личност. Избягва да прекарва времето си в компанията ви.

2. Мил е с вас, когато сте насаме и иска да прекарате времето си заедно, но при неговите условия. Всъщност, вие сте само, за да запълните времето му, когато той си няма по-приятна компания.

3. В началото на взаимоотношенията сте игнорирали червените флагове, мислейки си, че ще успеете да го промените.

4. Вие сте просто опция за него, а не приоритет. Не избирайте някого, който не е избрал вас. Ако той ви каже, че не е готов за връзка, това е ясен знак, че той не заслужава любовта ви.

5. Усещате, че взаимоотношенията ви са едностранни. Вероятно вие сте даващата половинка във връзката? Тогава сте в грешните взаимоотношения.

Четете повече по темата в az-jenata.bg.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК