Чувствате се твърде комфортно с партньора си, ако се припознаете в тези знаци

Някои хора са толкова спокойни в компанията на половинката си, че спират да се стараят да общуват приветливо

22.04.2022 | 15:17 Редактор: Жаклина Иванова
Чувствате се твърде комфортно с партньора си, ако се припознаете в тези знаци

Удобството и комфортът във връзката обикновено настъпват, когато сте се опознали добре с партньора си, напаснали сте се, може би сте заживели заедно и сте се сближили много. Любовта понякога кара партньорите да се отпускат твърде много във връзката.

Прекаленият комфорт може да ви постави в някои неприятни ситуации, които дори да повлияят зле на отношението, уважението и чувствата на партньора ви към вас.

Кои са знаците, че сте започнали да се чувствате твърде комфортно във връзката си?

1. Пишкате на отворена врата.

За някои хора пишкането не изглежда като нещо кой знае какво, но то показва, че сте преминали в етап на дълбок комфорт и най-интимните хигиенни нужди не са тайна за партньора ви. Това, че си взимате душ заедно ви кара да мислите, че може да ходите до тоалетна на отворена врата, но не забравяйте, че колкото и голяма да е любовта ви, този ритуал може да я помрачи.

2. Носите анцузи.

Може да се чувствате удобно в любимия си развлечен анцуг, но повечето мъже са единодушни, че предпочитат половинките им да се обличат секси и стилно, а не да носят спортно облекло.

3. Вие сте най-лошата версия на себе си.

Някои хора се чувстват толкова комфортно в компанията на половинката си, че спират да се стараят да общуват приветливо, разменят си неприятни думи, не мерят действията и приказките си, не филтрират настроението си. Когато започнете да се държите без да мислите как се отразява това на партньора ви, рискувате да го отдалечите от себе си, дори да го изгубите.

Комфортът е нещо хубаво, когато го има. Той дава усещане за близост и за естествено поведение. Няма нищо по-освобождаващо от това. Но когато нещата ескалират дотолкова, че изобщо да не мислите за това как поведението ви се отразява на връзката ви, тогава поставяте отношенията си пред голямо изпитание.

Четете повече по темата в az-jenata.bg.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК