Сигурни сигнали, че той ви разиграва и не иска връзка

Флиртува с вас, но не ви кани на среща

20.04.2022 | 23:10 Редактор: Жаклина Иванова
Сигурни сигнали, че той ви разиграва и не иска връзка

Колко често ви се е случвало да харесате мъж, да усещате, че има тръпка помежду ви, но нещо в поведението му да ви накара да се чувствате глупаво?

Когато сме силно запленени от някого, се случва да не виждаме ясните знаци, че той само си играе с нас. Продължаваме да влагаме време и емоции, вярвайки, че можем да променим определена нагласа на мъжа към нас. Но това е погрешно.

Ако все още не сте сигурни дали това е вашата сегашна ситуация, вижте тези знаци, че той просто си играе с вас.

1. Казва ви, че не иска връзка, но въпреки това се срещате

Той се оказва мъж с много от качествата, които търсите в един партньор. Отивате на първа среща, но разговаряйки стигате дотам, че той ви казва, че не търси сериозна връзка. После обаче ви пленява с чар, въвлича ви във вълнуваща комуникация.

Вие го харесвате и решавате да видите накъде отиват нещата. Определено това е грешка. Когато един мъж ви каже, че не желае връзка, повярвайте му. Не си представяйте, че вие може да промените мнението му. Той най-вероятно или наистина не търси обвързване с никоя или не с вас.

2. Той флиртува с вас, но не ви кани на среща

Срещате го често в близкото кафене, фитнеса, може би работите заедно или живеете в един блок. Той прави всичко възможно да привлече вниманието ви, но е странен фактът, че не ви кани да излезете на кино, ресторант, кафе и т. н. Винаги се радва да ви види, но не се интересува сериозно от вас. Когато един мъж има желанието да се види с вас, той ще бъде инициативен. Не го ли направи, не губете емоции и време.

3. Пише съобщения, но няма време да ви види

За много мъже не е проблем да си пишат с жена, която им харесва по някакъв начин. Комуникацията е приятна, но отново покана за среща липсва. Вие влагате емоции, той само се забавлява за ваша сметка. Ако той има сериозен интерес към вас, дали би рискувал някой друг да отнеме вниманието ви?

Четете повече по темата в az-jenata.bg.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК