Тези типове мъже са привлекателни, но неподходящи за връзка

Лошите момчета се оказват с нежни сърца

04.04.2022 | 18:20 Редактор: Жаклина Иванова
Тези типове мъже са привлекателни, но неподходящи за връзка

Мъжете са бащи, братя, приятели, колеги, съседи. Всички тези роли оставят своя съществен белег във формирането на личността. Някой от моделите на поведение може да вземе токсичен превес в поведението на мъжа и отношението му към половинките в живота си.

Когато човек съчетава всички роли в живота си по балансиран и фин начин, това се отразява много добре на отношенията му във връзките. Когато обаче някой от моделите на поведение вземе превес по негативен начин, това може да се окаже рецепта за провал в отношенията и връзките.

Съществуват някои типове мъже, които на пръв поглед изглеждат като страхотен и добър избор за връзки с дълъг и щастлив потенциал, но впоследствие могат да се окажат пълна катастрофа.

Кои са типовете мъже, които изглеждат привлекателни, но не всъщност не остават за връзка?

1. Бащата.

Повечето жени са привлечени от мъже с осезаем потенциал да станат бащи на техните деца. Грижовни, нежни, деликатни, с внимание към детайла мъже, които показват желание да създадат сигурност и безопасност за своите половинки са един на първо четене страхотен избор за връзка.

В действителност обаче мъжът от този тип не вижда партньора си като равен. Той вижда жената до себе си или като дъщеря, която трябва да напътства и за която да се грижи, или домакиня, която трябва да шета навсякъде около него, докато той ръководи семейството. Тази динамика в отношенията може да доведе до сериозен срив, освен ако жената не е съгласна да вирее в такава обстановка.

2. Лошото момче.

Лошите момчета се оказват с нежни сърца. Това научаваме от романтичните филми, в които момичето се влюбва в лошо момче. Забранена любов, срещу която застава целият свят, но която успява да изплува и да завърши щастливо.

Връзките с лошите момчета са вълнуващи и приключенски, изпълнени със страст и непредсказуеми събития. Това е примамливо, но в дългосрочен план този тип мъже не са подходящи за връзка. Една жена никога не може да се довери изцяло на лошото момче, защото той е верен само на себе си. Лошите момчета търсят постоянен адреналин в живота си. Освен това страстта ги ръководи, което ги прави ненадеждни за моногамна дългосрочна връзка.

Четете повече по темата в az-jenata.bg.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК