Как часът на раждане влияе върху формирането на личността на детето

Разделят се на 12 части и всяка отговаря на животно от китайския календар

19.04.2022 | 15:01 Редактор: Ваня Кузманова
Как часът на раждане влияе върху формирането на личността на детето

Според астролозите часът на раждането на детето има влияние върху формирането на неговата личност. Те разделят деня на 12 части, всяка от които отговаря на определено животно от китайския календар.

Ако вашето дете е родено:

От 23:00 до 1:00 часа се счита за "часът на Плъха". Децата родени по това време, са умни и предпазливи.

От 1:00 до 3:00 часа – "Часът на Бика". Децата, родени в този интервал от време, са спокойни и сдържани. Но ако бъдат провокирани, могат да покажат своя темперамент.

От 3:00 до 5:00 часа – "Часът на Тигъра". Ако вашето дете е родено в този интервал от време, то значи, че ще бъде щедра и любяща личност. Добре ще обмисля ходовете си, но ще може твърдо да заявява позиция.

От 5:00 до 7:00 – "Часът на Заека". Отличителните черти на Заека са справедливост, добра природа, благородство.

От 7:00 до 9:00 часа – "Часът на Дракона". За децата родени в това часово време, астролозите казват, че притежават силна природа. Също така, като възрастни ще знаят как да управляват финансите си, да пестят.

От 9:00 до 11:00 часа – "Часът на Змията". В китайския зодиак се смята, че Змията дарява с мъдрост и изключителни умствени способности тези, които са родени в нейния час.

От 11:00 до 13:00 часа – "Часът на Коня". Хората, родени по това време, са често в движение, енергични са и се различават по яснотата на ума.

Повече по темата четете в Az-jenata.bg 

Снимка: Pixabay

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК