Ярък грим, блясък, камъни и тънко котешко око - какво ще бъде модерно в грима през 2022 г.?

Голямата тема за тази година ще бъде индивидуалната красота

11.01.2022 | 06:30 Редактор: Теодора Патронова
Ярък грим, блясък, камъни и тънко котешко око - какво ще бъде модерно в грима през 2022 г.?

Въпреки че има някои ясни стилове, всеки един експерт казва, че голямата тема за 2022 година ще бъде индивидуалната красота. Дойде краят на дните, в които контурирахме лицата си по един и същи начин и нанасяхме сенките за очи в традиционно красиви смеси. В днешно време казват, че приложението за грим е свързано с това да го правите по начин, който ви кара да се чувствате добре.

Ето какво ни очаква в света на гримирането през 2022 година

Гримьорката Робин Блек споделя, че през 2022 година ще видим нетрадиционни експерименти, чрез които хората да изразяват себе си. Следващите месеци ще се въртят около това да бъдем различни от останалите, а не да постигаме еднакво съвършенство.

Благодарение на популярни видеоклипове в социалните медии, хората са научили различни техники, за да накарат грима си да придаде на лицата им по-повдигнат вид. 

Според платформата Pinterest, търсенето на кристален грим за очи се е увеличило със 110% само за последните 12 месеца. Това показва, че ще видим още повече пайети, блясък, перли, кристали и камъни през 2022 година.

Елдридж предрича, че тънкото котешко око отново ще доминира в грима през новата година. Според нея, визията е много младежка, защото не е толкова тежка и е по-малко издърпано от обикновеното котешко око.

Четете повече по темата в tialoto.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК