Най-хитовите дрехи, цветове и аксесоари през 2022 година

На мода ще са смелите и ярки цветове

04.01.2022 | 12:48 Редактор: Теодора Патронова
Най-хитовите дрехи, цветове и аксесоари през 2022 година

Новата 2022 година е тук, а с нея идват и нови тенденции в света на модата. Кои ще са най-хитовите дрехи, цветове и аксесоари през следващите 12 месеца?

Смели и ярки цветове

На мода през годината ще са смелите и ярки цветове. Залагайте на искрящо тъмнорозово и цикламено, канарено жълто, скарлет -  яркочервен цвят, понякога с леко оранжев оттенък. Тези цветове ще са истински хит и с тях ще бъдете забележими и ще може да изразите себе си.

Не залагайте на монохромни цветове, а на тези, които символизират щастие и ви показват изключителна и необикновена личност.

Вратовръзки

През 2022 г. вратовръзките са много актуални и ще са унисекс аксесоари. И в много скорошни ревюта се забеляза, че доста модели дефилират с вратовръзки. Може да използвате както официални елегантни вратовръзки, така и копринени цветни папионки.

Широки панталони

Приберете впитите дънки и панталони в килера, скоро няма да ви трябват. Панталоните и джинсите с широк крачол се връщат на мода и стават огромен тренд. Такъв тип панталони се превърнаха в истински хит още на модните ревюта през есента на 2021 г. Отново залагайте на смели и ярки цветове и принтове. Например, дънките с флорален принт в светли цветове ще са много актуални. Кожените панталони с парчета вълнен плат също са хит.

Четете повече по темата в teenproblem.net

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК