Да бъдем в крак с модата за обувки!

Бъдете по-ярки и изразителни, съветват специалистите

14.07.2021 | 10:42 Редактор: Елеонора Танева
Да бъдем в крак с модата за обувки!

Здравейте приятели! Ще ви представим някои от новите модни линии дамски обувки през 2021. След като измина една скучна и напрегната година, където практичните и удобни модели взеха връх, най-после дойде време да посрещнем нови предизвикателства и положителни емоции. Определено се наблюдава голямо раздвижване в тенденциите на дамски обувки при всеки сезон от 2021. Магазин за обувки stemanelli.com споделя с нас няколко съвета и предложения как да сме в крак с модата за обувки през тази година. 2021 започна силно с красиви и не толкова традиционни модни предложения, което е продиктувано от нуждата да се откроим и възвърнем идентичността на собствения си стил с нови дамски обувки. След като през миналата година се наложиха маратонките и удобните модели, сега отново е време да обуем новите си стилни обувки и да се насладим на живота.

Всички имаме нужда от положителни емоции и промяна, а защо да не започнем с нов чифт обувки. Новите колекции са с ярки и смели цветове, орнаментите са изящни и ефектни, а моделите разнообразни и забележителни. Определено това липсваше през миналата година и сега тази тенденция не изненадва никого Пролетните дамски обувки с перфорация, обувки с отворени пръсти и елегантните модели на ток се завръщат с пълна сила. Наблюдава се засилен интерес към цветни и шарени балеринки, сандали на висока платформа и ежедневни модели, които да ви придружават и вдъхновяват във всекидневието и разходките. Това са модели, които лесно се комбинират с дънки, панталони и рокли, което е още една причина да имате по един чифт за всеки повод. Завръща се дамското сабо и чехлите, може би като плавен преход от скучните и удобни обувки към по-свободните и безгрижни модели.

Дамските сандали ще доминират през лятото и това не би трябвало да ви учудва. Можете да откриете модели, подходящи в ежедневието, за разходка, както и за официални поводи. Изберете сигурните сандали на висока платформа или елегантните на тънък ток, с отворена или затворена пета, цветни с декорация на цветя или с орнаменти, всичко зависи от вашите предпочитания и стил. Бъдете смели в избора си, бъдете цветни и красиви, това е основната тенденция през 2021.

В есенните колекции се забелязва значително по-малко предложения на спортни обувки, маратонки и традиционните удобни дамски модели. Това определено е резултат от еднообразните стилове и предпочитания през миналата година. Сега този бум на форми и цветове е като малък празник за сетивата и въображението. За да сте модерни, трябва да се откроявате и да сте лесно забележими! Това не отрича комфортните и практични модели за работа и ежедневие, но особено за специален повод трябва да сте облечени специално.

Чифт дамски кларкове със стабилна и здрава подметка също са сред фаворитите. Всяка жена има чифт боти за студените зимни дни и това предполагаме не учудва никого. Тази година дамските боти също ще доминират като тенденция и най-предпочитан избор. Предлагат се дамски боти в черно, синьо, червено, жълто, сребристо, зелено, бордо, кафяво и още много други цветове. Нов чифт дамски елегантни боти ще ви осигури спокойствие и сигурност в студеното време, като може и да допълни перфектно официалния ви тоалет. Класическия избор на дамски боти от естествена кожа си остава практичен и надежден вариант във всеки един случай. Има модели с пухчета, орнаменти, връзки, цип, на ток или платформа и още много разновидности. Предвид сезона и повода тук предпочитанията са и индивидуални.

Специалистите от stemanelli.com съветват да се придържате към вашия собствен стил, любимите ви цветове и десени, като се опитате да бъдете по-ярки и изразителни в предпочитаните от вас дамски обувки. Най-важно е вие да се харесвате и новия ви чифт да бъде радост за краката и чудесно допълнение към облеклото ви. Какво по-хубаво от нови обувки и добро настроение!

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК