Кои нюанси ще властват в косите през 2022 г.?

През следващите 12 месеца цветовете трябва да бъдат в ръцете на професионалистите коафьори

06.01.2022 | 06:30 Редактор: Теодора Патронова
Кои нюанси ще властват в косите през 2022 г.?

Независимо дали искате да промените личността си и да станете платиненоруса, или просто искате да придадете малко измерение на естествения си нюанс чрез кичури, смяната на косата е един от най-лесните начини да натиснете бутона за промяна на външния вид. 

Според фризьорката Ники Лий, през 2022 година цветовете ще бъдат с висока поддръжка, защото на хората вече им е писнало да се правят на коафьори у дома и искат да се оставят в ръцете на професионалист. Затова забравяме за боядисването в банята и се насочваме към салона, където експерти притежават най-важните нюанси за следващата година.

Ярките, смели нюанси ще бъдат на мода през цялата 2022 година. Яркорозовото ще бъде супер модерно, тъй като дамите ще искат да изразят себе си след двугодишна пауза. 

Почти черната коса на Меган Фокс ще бъде хит, защото винаги предлага изненада – на някои светлини ще изглежда черна, а на други ще видите нотки на кафяво. Тя е идеална за тези, които винаги са искали по-тъмен цвят, но не обичат класическите нюанси. 

През 2022 година медните нюанси се завръщат и отново ще властват.

2022 година ще включва и доста драматични прически. Фризьорката Синтия Лумзи казва пред InStyle, че започва да вижда все повече и повече естествени цветове с ярки акценти и дори омбре, съставено от много по-смели нюанси. Според нея, смесването на по-ярки тонове и създаването на дълбочина с естествената основа е едновременно визуално въздействащо и балансирано.

През 2022 година всички ще искат да добавят топлина към косата си. Според Ян-Мари Лозада, този подход придава разнообразие при брюнетките и че добавянето на топли нюанси като меден, кестеняв или карамел ще придаде на косата повече измерение и по-богато усещане. 

Четете повече по темата в tialoto.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК