"Интелиджънт мюзик проджект" ще представи България на "Евровизия" в Италия

Вокалист на бандата е Рони Ромеро от "Рейнбоу"

25.11.2021 | 19:15 Редактор: Тодор Петров

Групата "Интелиджънт мюзик проджект" ще представи България на музикалния конкурс "Евровизия" в Италия следващата година. 

Създател на проекта е д-р Милен Врабевски, а вокалист на бандата е Рони Ромеро от "Рейнбоу". Сред членовете на групата е и Стунджи, който през 2005 година извоюва пето място на конкурса заедно с партньорката си Елица и песента им "Вода". 

Видеото към парчето ще бъде представено в началото на декември. Посланието е да бъде разширен кръгозорът на младите, да са смели и свободни.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


2
0 rate up comment rate down comment 0
Спас Михайлов
преди 2 години
От текста по-горе не разбрах от кого ще бъде представена България - от група или БАНДА? Само разбрах, че ще представи ПАРЧЕ на ПАРЧЕТНИЯ конкурс "Евровизия" !!! Сигнализирай за неуместен коментар
1
1 rate up comment rate down comment 1
B-yorval=MG!
преди 2 години
Това тука не ми се вижда много родна песен и национален принос, а по-скоро може да се счита за международен проект, в който соло-вокалът не е местен гражданин, на барабаните е бивш ЕВРО-участник, което по п/п не е много позволено и резонно; така че освен че вероятността за победен финал е доста минимизирана, то смятам че след рок-печелившата италианска песен миналата година, сега вече е РЕД на песен с подчертано баладичен характер - подобна ми се струва тенденцията, шъ видиме... Сигнализирай за неуместен коментар