Кои са Денислава и Мартин, които ще представят България на "Детската Евровизия"?

Съвместният им път към голямата сцена започва в Добрич

13.11.2021 | 19:41 Редактор: Искра Ангелова

След 4- годишно прекъсване, България отново се завръща на "Детската Евровизия". Страната ни ще бъде представена с песента "Езикът на любовта", изпълнена от Денислава и Мартин.

С послание за любов, Денислава и Мартин се надяват да спечелят сърцата на феновете на "Детската Евровизия".

"Много се вълнуваме и сме готови да излезем на тази сцена", каза Денислава.

"Песента не е толкова лесна, колкото изглежда, има много детайли, много задържани високи тонове. Разбрах, че това е голяма отговорност и че трябва да се стегнем на всяка цена", подчерта Мартин Стоянов.

Съвместният им път към голямата сцена започва в Добрич.

"С Денислава ни събра нашата госпожа Елена Карабельова, тъй като прецени, че нашите тембри си пасват до много голяма степен и беше права, а с Денислава работим от четири години", допълни Мартин.

Песента "Езикът на любовта" двамата изпълняват на български и на английски език, като така се надяват посланието им достигне до всички хора по света.

"Те са тези две невероятно талантливи деца, които ще ни представят със сигурност достойно и ще покажат на цяла Европа, и света, че ние можем", подчерта текстописецът Стан Стефанов.

Това ще е седмото участие на България в "Детската Евровизия". Най-голям успех страната ни завоюва през 2014 година, когато Крисия, Хасан и Ибрахим се класираха втори и донесоха домакинството ни през 2015.

Вижте повече в репортажа на Васил Красимиров.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК