Музикалната легенда Стинг ще издаде нов албум на 19 ноември

Феновете могат да очакват коктейл от рокендрол, джаз, класическа музика и фолк

04.09.2021 | 15:16 Редактор: Юлия Христова
Музикалната легенда Стинг ще издаде нов албум на 19 ноември

Музикалната легенда Стинг ще издаде нов албум с име „The Bridge“ на 19 ноември. Стинг обяви 15-ия си студиен албум „The Bridge“ и пусна водещия сингъл „If It's Love“.

Предстоящият албум на 69-годишния музикант е записан дистанционно в карантината и показва как бившата легенда от "Полис" размишлява за „лични загуби, раздяла, сривове, блокиране и извънредни социални и политически сътресения“.

Авторът на „Every Breath You Take“ за съжаление загуби скъпия си приятел и мениджър на турнетата му от последните четири десетилетия, Били Франсис, на когото според него се дължи успеха на групата.

А за предстоящата колекция Стинг си спомни нещата, които са я оформили, пише БГНЕС.

Той каза: "Тези песни са между едно и друго място, между едно състояние на духа и друго, между живот и смърт, между взаимоотношения. Между пандемии и между епохи - политически, социални и психологически, всички ние сме заседнали в средата и имаме нужда от мост."

Говорейки за първото парче „If It's Love“, Стинг каза: „Със сигурност не съм първият автор на песни, който приравнява влюбването или разлюбването с нелечима болест, нито ще бъда последният."

Феновете могат да очакват коктейл от рокендрол, джаз, класическа музика и фолк.

„The Bridge“ излиза на 19 ноември, а „If It's Love“ вече е по всички стрийминг платформи.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК