Съпругата на Коби Брайънт в битка със спортен гигант, накърняващ паметта на Джиана

Тя използва социалните мрежи, за да изрази възмущението си от Nike

08.06.2021 | 10:23 Редактор: Искра Ангелова
Съпругата на Коби Брайънт в битка със спортен гигант, накърняващ паметта на Джиана

Ванеса Брайънт продължава борбата си срещу различни институции и компании, които се опитват да накърнят паметта на 13-годишната ѝ дъщеря Джиана.

Преди няколко дни съпругата на покойния Коби Брайънт използва социалните мрежи, за да изрази възмущението си от спортния гигант Nike заради обувки, които са се появили онлайн. Ванеса е попаднала на снимка, от която се разбира, че въпросните обувки може да бъдат продавани без нейното разрешение.

Самата Брайънт е участвала в създаването, но не е искала да бъдат продавани с цел печалба. В Instagram тя твърди, че обувките не са били одобрени за масово разпространение, трябвало да има само няколко чифта, а спечелените средства са щели да отидат за фондацията на Коби Брайънт. Обувките обаче не са били приети и тяхното производство въобще не е започнало. Именно затова Ванеса е бясна, че някак си готовият дизайн вече е в интернет и твърди, че от Nike не са изпратили нито един чифт на нея или на момичетата ѝ.

"Това е обувка, върху която работех в чест на дъщеря ми Джиана. Щеше да се казва МАМАСИТА и щеше да бъде в черно и бяло, защото това бяха цветовете на спортния екип, който тя носеше. Щеше да има изписан нейният номер, 2, а в края щяха да бъдат ликовете на Коби и Джиана", пише Ванеса в социалните мрежи. Тя допълва, че е била много изненадана от това как обувката е попаднала в ръцете на клиент, тъй като дизайнът не трябва въобще да е в магазините.

"Не знам как някой друг може да се е сдобил с обувки в чест на дъщеря ми Джиджи, а аз самата да нямам такива. Надявам се обувките да не се продават", завърши Брайънт и се обърна специално към Nike. Тя дори публикува още снимки в историята си в Instagram, на които се вижда как още хора носят уж непроизведените обувки.

Четете цялата статия в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК