Какво да очаквате в любовта според зодията от 7 до 13 юни?

Слънчевото затъмнение в Близнаци ще постави положително начало на комуникацията в любовта

05.06.2021 | 11:42 Редактор: Жаклина Иванова
Какво да очаквате в любовта според зодията от 7 до 13 юни?

Слънчевото затъмнение в Близнаци, което ни очаква тази седмица, ще постави положително начало на комуникацията в любовта, но и на мисленето ни. Възможни са обаче и някои обърквания и заблуди, заради ретроградния Меркурий в Близнаци и намесващия се Нептун. Марс също влиза в играта на планетите. Какво да очакваме според зодията? Любовният хороскоп ще разкрие.

Овен

Вашата управляваща планета – Марс, е в движение тази седмица, премествайки се в знака на Лъв и това означава, че фокусът ви също ще се измести. Този транзит ще окаже влияние на вашия 5 дом на удоволствието и романтиката. Необвързаните Овни ще се чувстват позитивни, любовно настроени да флиртуват. Обвързаните представители на зодията ще се наслаждават един на друг по всички възможни начини.

Телец

Телци, когато промените начина, по който гледате на нещата, то и те се променят. Тази седмица ще прилагате тази философия по отношение на любовта. Позицията на Венера спрямо Уран ще ви покаже, че може би досегашното ви мислене е било погрешно. След като освободите мисълта си от минали събития и стари модели на мислене, пред вас ще се отварят нови и по-добри любовни пътища. Тези от вас, които се намират във връзка, могат да задълбочат комуникацията с любимия човек и да имат хубава седмица за любовта.

Близнаци

Слънчевото затъмнение във вашия знак тази седмица може да промени играта, наречена любов. Някои от вас може би живеят с фалшиви убеждения относно някои взаимоотношения. Ще бъдете готови да обърнете нова страница, а това ще премахне всички ограничения пред вас и ще можете да намерите онази връзка, която заслужавате. Обвързаните Близнаци, които имат дългогодишни връзки може да обърнат повече внимание на романтиката. Това ще ги зареди с хубави емоции.

Четете повече по темата в az-jenata.bg.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК