Зодии, склонни да изневерят и да го скрият

Овните често губят интерес, когато партньорът им не може да отговори на тяхното бързо темпо на живот

02.06.2021 | 23:12 Редактор: Жаклина Иванова
Зодии, склонни да изневерят и да го скрият

Когато се замислите за изневяра, вероятно наум ви изскачат някои зодии, които са известни с непостоянството си в любовта. Не само Близнаците са сред най-известните прелюбодейци в зодиака. Има още 4 зодии, които са склонни не само да изневерят на партньорите си, но и да го скрият и да се направят, че нищо не е станало.

Кои са зодиите, които са склонни да изневеряват и да го крият?

Овен

Овенът е огнен знак, управляван от Марс. Това е планетата на действието, агресията и силната сексуалност. Тази зодия има изключително голямо сексуално желание, но има и склонността да се отегчава лесно. Партньорът на Овена трябва да е постоянно нащрек, защото Овните имат лошия навик да изневеряват, но и да се правят най-безцеремонно, че нищо не се е случило. Дори да бъдат хванати в изневяра, те ще отричат до последно, а накрая може да прехвърлят вината и върху партньора си, обвинявайки го, че е скучен.

Овните често губят интерес, когато партньорът им не може да отговори на тяхното бързо темпо на живот. Те се занимават с много неща едновременно. Работохолици са. Обожават да са в центъра на вниманието, да получават похвали за добре свършената работа. Обичат и да бъдат хвалени от половинките си. Когато не получават обожанието им, губят интереса си и изневеряват.

Овенът е знак, който ще изневери вероятно без изобщо да се замисли. Желанията им и страстта им често им пречат да реагират разумно, а действат под диктовката на емоциите си. Правят онова, което усещат на момента. По-вероятно е Овенът да прекара една бурна нощ с някого и да се върне при половинката си, отколкото да поддържа дългосрочна афера. Овните не обичат да лъжат половинките си, затова предпочитат да не броят еднократната забежка за изневяра.

Близнаци

Сред всички зодии в зодиака, Близнаците са едни от най-големите неверници, както във физически, така и в емоционален смисъл. Тяхната двулика природа им помага да изневеряват и в двата смисъла на това понятие. Те могат да лъжат партньора си, че го обичат без това изобщо да е така. Когато изневеряват, те не смятат, че правят нещо нередно, а по-скоро че половинката им си е заслужила това с поведението си. Никога не биха си признали какво са извършили, а дори биха го повторили.

Близнаците са сред зодиакалните знаци, които са най-податливи на емоции, променливи настроения, внушения и желания. Те са въздушен знак, което ги прави летящи в облаците и бягащи от отговорност във връзките. Близнаците имат непрестанна нужда да изпитват вълнение във връзките си. Лесно им доскучават традиционните улегнали отношения. Търсят приключения и знаят как да ги открият, тъй като притежават общителна и обаятелна аура. Човек никога не знае с какво отблъсква Близнаците. Самите те нямат обяснение за отегчението си.

Четете повече по темата в az-jenata.bg.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


3
0 rate up comment rate down comment 0
Емил
преди 1 година
Излизах с една жена овен, която беше с криви крака и без гърди, но се имаше за богиня и ме побърка от скука. Сигнализирай за неуместен коментар
2
5 rate up comment rate down comment 0
Даам
преди 2 години
Ооо...Не Близнаците ,Не, не!!!ВЕЗНИТЕ са водач в тази класация, те са.!!! Сигнализирай за неуместен коментар
1
2 rate up comment rate down comment 0
Анонимен
преди 2 години
Евала само така напред Сигнализирай за неуместен коментар