Грешки, които зодия Везни допуска в любовта

Флиртът е част от романтичните преживявания с тази зодия

02.06.2021 | 06:30 Редактор: Жаклина Иванова
Грешки, които зодия Везни допуска в любовта

Везните са въздушен знак и като такъв в природата им е да флиртуват. Флиртът е част от романтичните преживявания с тази зодия. Те флиртуват не само когато искат да привлекат нечие внимание, а през цялото време във връзките си. Това прави отношенията с тях винаги атрактивни и забавни.

Ако се срещате с човек от зодия Везни, вероятно знаете, че те са социални личности, които обичат да са край хора, да общуват, да се забавляват. Везните, като всички въздушни знаци, изграждат силни психологически и емоционални връзки с партньорите си. Те са очарователни и модерни хора с нестандартно мислене. Те са знак, белязан от партньорството, което кара връзките им да процъфтяват. Родени са за романтика. Честни и дипломатични, Везните никога не биха наранили нарочно половинката си.

Но като всяка зодия, така и Везните допускат грешки в любовта и връзките. Ето какви са те.

1. Казват "да“, но имат предвид "не“.

Везните често изпращат смесени сигнали на партньорите си. Те са колебливи по природа. Неслучайно знакът им е везна (кантар), който непрекъснато се клатушка ту на една страна, ту на друга. Обикновено се опитват да избегнат разногласията с партньора си или се правят, че такива не съществуват. Затова и отговорите им са уклончиви и некатегорични. Често партньорът на Везните не знае какво е истинското им мнение, защото те самите не са убедени.

2. Купуват си любов и привързаност.

Везните се управляват от Венера, планетата на афинитета към материалното. Тя кара Везните да проявяват романтичните си жестове в подаръци и скъпи глезотии, декадентски изкушения. Везните смятат, че обгрижването на любимия човек с възможно най-скъпите неща ще им осигури любов и отдаденост, но невинаги това е достатъчно.

3. Премислят нещата прекалено.

Везните никога не са напълно сигурни в решенията си. Трудно взимат страна, трудно проявяват категоричност. Вечно имат нужда от време да помислят. Това колебание във всичко кара партньорите им да изпитват несигурност в чувствата на Везните. Тази зодия премисля всичко по няколко пъти, защото се страхува от провали и от грешни избори, а това забавя прогреса им.

4. Предпочитат никога да не са необвързани.

Везните предпочитат да са винаги във връзка. Това ги кара да стоят във връзки, които са токсични за тях или не им носят щастие, но го правят само за да не са сами. Страхът от самотата и неспособността да се справят с нея кара Везните да търпят отношения, в които не се чувстват добре.

Четете повече по темата в az-jenata.bg.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


2
1 rate up comment rate down comment 10
Така е
преди 2 години
Големи Интересчии са.Егоисти.Двойствеността им е присъща.Казват ти едно , а мислят друго, което да е в тяхна полза.Блознаците -пасти да ядат за двойнствения си зодиакален знак, в сравнение с Везната! Сигнализирай за неуместен коментар
1
0 rate up comment rate down comment 3
анонимен
преди 2 години
До точка 1 е така, но след това са пълни глупости! Сигнализирай за неуместен коментар