Бенедикт Къмбърбач с ново предизвикателство - филм за Втората световна война

Драмата ще се върти около британския илюзионист на име Джаспър Маскелин

18.03.2021 | 23:50 Редактор: Юлия Христова
Бенедикт Къмбърбач с ново предизвикателство - филм за Втората световна война

Британският актьор Бенедикт Къмбърбач ще се разпише с участие в нов филм за Втората световна война, озаглавен War Magicion. Лентата ще бъде режисирана от Колин Тревъроу, който седна на режисьорския стол и на "Джурасик свят 3".

Драмата ще се върти около британския илюзионист на име Джаспър Маскелин, който използва магия, за да победи Ервин Ромел по време на Втората световна война. Филмът разказва как международна "магическа банда" от Африка, Европа и Близкия изток е направила заговор с Маскелин и жена офицер от военното разузнаване, за да победи нацистите.

Той ще изиграе главната роля, а отговорен за сценария ще бъде Е. Николас Мариани. Освен това Къмбърбач и Тревъроу ще обединят сили като продуценти на филма под шапките на техните продуцентски компании – Metronome Films и SunnyMarch. Ще им помогнат още Боб Купър, Лия Кларк, Адам Акланд, Тони Елдридж и Ричард Саперщайн, пише "Монитор".

Припомняме, че 44-годишният актьор ще се завърне и в ролята на д-р Стивън Стрейндж в "Доктор Стрейндж 2“ на Marvel Cinematic Universe (MCU).

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК