Бенедикт Къмбърбач с роля в новия филм за Спайдърмен

Актьорът ще се превъплъти в Доктор Стрейндж

10.10.2020 | 08:39 Редактор: Ивет Арабова
Бенедикт Къмбърбач с роля в новия филм за Спайдърмен

Бенедикт Къмбърбач ще напомни за себе си в ролята на Доктор Стрейндж в най-новия филм за Спайдърмен. Героят на Марвел ще участва в предстоящия филм като ментор на Спайдърмен в лицето на актьора Том Холанд, съобщава "Индипендънт“. Подобна роля изиграха Тони Старк (Робърт Дауни-Джуниър) в "Спайдър-Мен: Завръщане у дома“ и Ник Фюри (Самюел Джаксън) преди това в "Спайдърмен: Далече от дома“.

С малко подробности за сюжета обаче, не е ясно колко голяма роля ще играе Къмбърбач – дали ще бъде водеща или епизодична. Новината идва малко след изненадващото съобщение, че продължението връща Джейми Фокс в ролята на злодея Електро, герой, който последно изигра през 2014 г. в "Невероятният Спайдърмен 2“, с Андрю Гарфийлд в главната роля.

Участието на Доктор Стрейндж може да помогне да се оправдае завръщането на Електро, като се има предвид, че магьосникът ще изследва алтернативни реалности в предстоящия "Доктор Стрейндж в мултивселената на лудостта“. "Спайдърмен 3“ трябва да започне снимки в Атланта по-късно този месец, но се очаква Къмбърбач също да започне да снима продължението си на "Доктор Стърейндж“ този месец в Лондон, пише БГНЕС.

Джон Уотс, който режисира "Завръщане у дома“ и миналогодишния "Далече от дома“, ще седне отново в режисьорския стол за третата част. Очаква се и други познати лица от поредицата, включително Зендая, Мариса Томей, Тони Револори и Джейкъб Баталон, също да се появят в предстоящия филм. "Спайдърмен 3“ трябва да излезе на 5 ноември 2021 г. 

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК