Режимът, който помогна на звездите за перфектната фигура

Магнус Лидгбак използва метода 17/20, който не включва следене на калории, няма забранени храни и екстремни ограничения

04.02.2021 | 06:00 Редактор: Ралица Братанова
Режимът, който помогна на звездите за перфектната фигура

Магнус Лидгбак е персонален треньор и диетолог, който е отговорен за физиката на някои от най-известните имена в Холивуд.

Шведът е тренирал Алисия Викандер за ролята ѝ в Tomb Raider, Гал Гадот за Wonder Woman и Бен Афлек за Justice League. Освен това той е работил с Александър Скарсгард, Кейти Пери и Хари Стайлс. Освен че ги подлага на строги тренировки, Лидгбак им предписва и балансирана диета, която да бъде в тон с упражненията.

Треньорът използва метода 17/20, който не включва следене на калории, няма забранени храни и екстремни ограничения.

На всеки 4 дни всичко е позволено

Философията на Лидгбак казва, че 17 от 20 ястия трябва да бъдат здравословни, като останалите три са по желание на клиента.

В здравословния период треньорът изисква да се приема голяма доза протеин, зеленчуци, здравословни мазнини и бавноразграждащи се въглехидрати. Последната група се състои от въглехидрати като ядки, ориз, пълнозърнест хляб и картофи.

Що се отнася до останалите три ястия, те могат да бъдат каквито си поискате.

 "Това означава, че може да ядете паста, да излезете с приятели и да се насладите на някой десерт или да си поръчате чаша вино“, споделя Лидгбак пред Insider. Той работи с четиридневен график, в който се съдържат пет ястия на ден.

Повече по темата четете на Az-jenata.bg.

Снимка:Twitter

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК