Тайната за визията на Джей Ло: Без кофеин и алкохол, 1400 калории дневно

Попзвездата залага и на ранни сутрешни тренировки

20.01.2021 | 11:40 Редактор: Ивет Арабова
Тайната за визията на Джей Ло: Без кофеин и алкохол, 1400 калории дневно

Без кофеин и алкохол, 1400 калории на ден, "гладни" обеди, веган детоксикации, рядко излагане на слънце и ранни сутрешни тренировки. Това е цената, която Дженифър Лопес плаща, за да изглежда толкова страхотно на възраст от 51 години.

Всички фенове на попзвездата са поразени от това, че тя успя да спре времето някъде около началото или средата на 30-те си години и оттогава сякаш грам не е мръднала.

По време на последната си ваканция в Търкс и Кайкос, Джей Ло по бански предизвика истинска възхита у почитателите си по целия свят. Хората изпитват истинско благоговение пред нейната невероятна фигура, която определено не съответства на физическата ѝ възраст.

Дженифър спортува с личния си треньор Дейвид Кирш 4-5 пъти седмично, а диетоложката на знаменитостите – Трейси Андерсън ѝ е създала строг хранителен режим от прием на около 1400 калории на ден. Освен това Лопес, която е майка на 12-годишните близнаци Макс и Ейми, е споделяла в интервюта, че освен диетата и спортът, грижата за кожата и качественият сън са част от тайната за невероятния ѝ външен вид.

Цялата статия четете в Tialoto.bg.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК