Джей Ло разгневи природозащитници заради Супербоул

От PITA заявяват, че знамето в синьо, бяло и червено е изработено от истински пера

12.02.2020 | 18:24 Редактор: Искра Ангелова
Джей Ло разгневи природозащитници заради Супербоул

Финалът на Супербоул мина, но със сигурност още дълго ще се говори за него. На полувремето Джей Ло и Шакира направиха уникално шоу и въпреки че пяха на плейбек, двете диви бяха "залети" със суперлативи в социалните мрежи. Както винаги, намериха се и хора, които да ги критикуват.

Организацията за защита на правата на животните PITA излезе със своя позиция в Twitter за изпълнението на Лопес. Освен че изпя едни от най-големите си хитове и показа уменията си да танцува на пилон, певицата се открои и с нестандартни тоалети. Един от тях разгневи природозащитниците, а именно огромното знаме на Пуерто Рико, което тя развяваше по време на едно от парчетата, в което се включи и 11-годишната ѝ дъщеря Еми, информира tialoto.bg.

От PITA заявяват, че знамето в синьо, бяло и червено е изработено от истински пера, заради което са одрани голям брой птици.

Въпросното наметало е дело на Versace, за което са отишли общо 40 000 пера, стана ясно след края на Супербоул. Заради обвиненията, от модния гигант бяха принудени да отговорят на нападките в Instagram, като защитиха Джей Ло и уточниха, че птиците, използвани за знамето, не са убити по нехуманен начин. 

По-рано двете латино диви бяха обвинени, че изпълненията им са били порнографски – заради танците и костюмите, които не са били подходящи за гледане от малки деца. 

"И двете сме уважавани изпълнителки. Освен това сме майки и сме много внимателни към това, което правим". Така Джей Ло отговори на критиките и уточни, че тя и Шакира са направили едно истинско празненство на "жените и латино културата" и няма да позволи негативите за него да ѝ развалят изживяването. 

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК