Инфекциите по време на бременността във фокуса на "Форум бременност и детско здраве"

Форумът ще се проведе днес от 16:30 часа

31.10.2020 | 09:06 Редактор: Радостина Димитрова
Инфекциите по време на бременността във фокуса на

Кои са най-честите инфекции по време на бременността – отговори на този и още интересни въпроси ще даде новото онлайн издание на "Форум бременност и детско здраве", което ще се проведе днес, от 16:30 часа. Може да го проследите на живо на Puls.bg и в социалните мрежи на медията.

Темата за инфекциите по време на бременността ще коментира д-р Васил Даскалов, акушер-гинеколог. За използването на епизиотомията при раждане ще говори Д-р Красимира Жекова, акушер-гинеколог, която ще разясни кога се налага прилагането ѝ. Кои са основните стъпки за правилната грижа за бебешката кожа ще обясни Мария Обретенова, фармацевт, а как майките да защитят сухата и чувствителна кожа на детето ще коментира д-р Надежда Хаджиева, педиатър, дерматолог. Д-р Зорина Петрова ще даде ценни съвети на родителите за това каква трябва да бъде грижата за детските зъби.

И този път "Форум бременност и детско здраве" ще обърне внимание на семейните взаимоотношения. Деница Банчевска, психолог, психотерапевт и клиничен супервизор ще коментира как родителите да разрешават конфликтите в семейството, така че водещ да бъде интересът на детето.

По традицията "Форум бременност и детско здраве" на здравния портал Puls.bg ще срещне аудиторията с популярна личност, която ще се покаже в непозната роля – тази на родител. На 31 октомври за мисията да отгледаш дете ще говори вокалистката на група "Мастило" Виктория Терзийска – Величкова, която миналата година стана майка за втори път. В разговор с Румяна Тасева, водещ и главен редактор на Puls.bg, Виктория ще говори за майчинството и двете си дъщери – Маргарита и София.

Може да зададете предварително въпроси към специалистите ТУК, както и да се регистрирате безплатно, за да получите повече информация за програмата и лекторите. За регистриралите се ще има специална томбола с интересни и полезни награди.

"Форум бременност и детско здраве" се провежда с генералното партньорство на SensibelNachtkerzen, BabeLaboratorios, KIN Laboratorios и с подкрепата на Dr. Theiss и SelectAssetManagement.

Медийни партньори са Bulgaria ON AIR, Dnes.bg, Az-jenata, Az-deteto, Tialoto.bg, Новите родители, Mamamia.bg, Bebok.eu, Дневникът на мама и татко, Жената днес, GraziaOnline и София играе/Sofia plays.

Харесайте страницата на Facebook ТУК