Bulgaria ON AIR потопи студенти от Франция в света на медиите

Te получиха ценни съвети от водещи лица на телевизията

09.10.2020 | 14:24 Редактор: Ралица Братанова

13 студенти по масови комуникации и журналистика от Страсбург пропътуваха дълъг път, за да се потопят в света на медиите у нас, като избраха Bulgaria ON AIR. Сред тях е и българката Теодора Николова. 

Студентите разгледаха нюзрума на Bulgaria ON AIR, станаха част от продуцирането на една емисия в апаратна и застанаха под прожекторите на осветлението в студиото. Там те се срещнаха с водещата на предаването "Брюксел 1" Милена Милотинова.

А водещите имаха отговори на всичките им въпроси. Ценен опит на младите предадоха и водещите на централната емисия новини - Виолета Манчева и Константин Динчев. 

"Много е важно младите хора, без значение точно какво учат, да се докоснат до професионалната среда, за да видят как се случват нещата. За 4 години в университета не научих толкова, колкото успях тук, в нашата медия за един месец стаж. Практиката е най-добрият учител", изтъкна Виолета Манчева.

Студентите са категорични – каквито и трудности да срещаме, няма граници за знанието. И обещаха, че отново ще посетят Bulgaria ON AIR.

Вижте още в репортажа на Александра Иванова.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК