Модните критици впериха поглед в жената до Джо Байдън

Мелания Тръмп винаги е впечатлявала с визията си, но това не важи за Джил Байдън

09.10.2020 | 13:10 Редактор: Ралица Братанова
Модните критици впериха поглед в жената до Джо Байдън

Остава по-малко от месец до президентските избори в САЩ и все повече известни личности започват да насърчават феновете си да гласуват.

За Белия дом ще се борят Доналд Тръмп и Джо Байдън, които вече преминаха през първия си дебат, който не беше посрещнат добре от публиката. Двамата ще имат възможност да се поправят на 14 октомври, ако настоящият президент на САЩ даде отрицателна проба за коронавирус.

И докато политическите анализатори са вперили поглед в мъжете, то модните критици обръщат по-голямо внимание на дамите и техните тоалети.

Мелания Тръмп винаги е впечатлявала с визията си, но досега по никакъв начин не е използвала дрехите си като агитация за гласуване. Това обаче не се отнася за д-р Джил Байдън – дамата до Джо Байдън.

Бившата втора дама (Байдън беше вицепрезидент при управлението на Обама) използва всяка удобна минута, за да напомни на всички американци колко е важно да използват правото си на глас.

Г-жа Байдън става все по-любима на хиляди американци заради сдържаните си емоции, интелигентното си изказване и начина, по който се грижи за съпруга си. Преди няколко дни се появи клип, в който тя дърпа Джо малко по-назад от репортерите, за да бъде спазена дистанцията от 2 метра, наложена заради пандемията.,

Повече за Джил Байдън, вижте в Tialoto.bg

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК