Одобрява ли Меган Маркъл приятелството между принц Хари и Адел?

Певицата препоръчала училището на своя син като подходящо за Арчи

07.06.2020 | 22:00 Редактор: Ивет Арабова
Одобрява ли Меган Маркъл приятелството между принц Хари и Адел?

Откакто живеят в Бевърли Хилс, принц Хари и Меган Маркъл доста се сближиха с певицата Адел, която живее на десетина минути от имението, в което пребивават за 18 милиона долара. То им бе любезно предоставено от холивудския актьор и продуцент Тайлър Пери.

32-годишната певица често гостува на 35-годишния Хари и 38-годишната Меган, съобщава  "Mirror“. По информация на изданието, Адел дори препоръчала училището на своя син на съпрузите като подходящо за малкия Арчи. Тя също така им разяснила кои са тайните местенца в околностите, където херцозите на Съсекс биха могли да се разхождат без притеснения от папараци, заради които Хари и Меган наеха скъпа охрана.

Но се оказва, че колкото повече се сближава с тях Адел, толкова повече расте недоволството на Меган Маркъл, отбелязва изданието.

Източник разказал, че принц Хари изпитвал приятелски чувства към Адел. Той обичал да общува с нея и да се отпусне в компанията ѝ с няколко алкохолни напитки, обсъждайки трудния за него живот в Лос Анджелис, далеч от неговите близки. Меган от своя страна  недоволствала, че направила всичко възможно съпругът ѝ да води изключително здравословен начин на живот.

Цялата статия четете на Tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
Шаро
преди 3 години
Зло куче - къща пази....е казал нашият патриархален народ, който в не малка степен (очевидно) толерира или поне се респектира от жените-кучета (особено злите), каквито си се срещат тук от край време....какво да кажа повече...освен че това (очевидно) не важи само за нас...бон шанс...на алфа-Меган-ката.... Сигнализирай за неуместен коментар