Иконом на принцеса Даяна: Хари се ожени за Меган, защото прилича на майка му

Разликата между двете е, че Маркъл била популярна и преди да бъде в кралската фамилия

14.05.2020 | 11:20 Редактор: Ивет Арабова
Иконом на принцеса Даяна: Хари се ожени за Меган, защото прилича на майка му

Принц Хари се оженил за Меган Маркъл, защото тя му напомняла за принцеса Даяна, казва бившият иконом на Даяна Пол Бурел. Хари и Меган обявиха, че се отказват от кралските си задължения през януари, а няколко месеца преди това, принцът изпратил писмо до "Daily Mail" и "Mail on Sunday", в което казва, че иска те да спрат да хулят Меган, за да не завърши тя като майка му - принцеса Даяна, пишат от американското издание на "Cosmopolitan".

Пол Бурел смята, че Хари може да се е влюбил в Маркъл, защото нейният характер бил подобен на този на Даяна.

"Хари се впусна и се ожени за Меган, защото тя е като Даяна. И двете са жени, които защитават това, в което вярват, и не се влияят лесно от другите", казал е икономът в интервю за списание "Closer". Все пак, Бурел не смята, че Меган и Даяна щяха да станат приятелки, пише Teenproblem.net.

"Представям си, че щеше да е така - две силни, независими жени с различни възгледи за нещата - щеше да е битка между вижданията на Меган и вижданията на Даяна", коментира той.

Той уточнява, че има разлики между двете - Маркъл е била популярна, още преди да се омъжи за Хари и за нея вече се е пишело в медиите, докато Даяна е била "млада и наивна".

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК