Уилям и Хари гневни на нов сериал за интимния свят на лейди Даяна

Проектът ще бъде достъпен да се гледа ексклузивно в Netflix

04.05.2020 | 16:12 Редактор: Искра Ангелова
Уилям и Хари гневни на нов сериал за интимния свят на лейди Даяна

Принцовете Уилям и Хари са "изключително разстроени и разтревожени“ от появата на нов скандален документален филм, в който се твърди, че принцеса Даяна е правила четири пъти опити за самоубийство. Според "The Sun" сериалът е в четири части под името "Being Me: Diana" и има за идея да покаже душевните терзания, които е изпитвала лейди Ди през живота си – от борбата с хранителното разстройство до нейния нещастен брак с принц Чарлз и болезненото детство.

Планира се, че в сериала ще бъдат използвани по-ранни непубликувани кадри от речта ѝ, направена преди смъртта ѝ през 1997 г., а също интервюта с хора, които са били до нея в последните години от живота ѝ. Те ще дадат светлина за нейния вътрешен свят и за разрива ѝ с Чарлз през 1992 г.

Сериалът е сниман от телевизионната компания DSP. Съобщава се, че проектът ще бъде достъпен да се гледа ексклузивно в Netflix.

Този факт е особено обиден за Хари, който съвсем скоро работи с тях по "Thomas The Tank Engine", посветен на 75-годишнината на детската марка "Томас и неговите приятели".

Вижте цялата статия в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 3 години
Няма да им е приятно много ясно. Но какво да се прави. Това е публична личност и хората се интересуват. Сигнализирай за неуместен коментар